Domov Posavje.info Oglaševanje na portalu

Oglaševanje

posavje-info-210Mar si vaši oglasi ne zaslužijo pogledov?

Slovensko internetno življenje je iz dneva v dan bolj živahno. Portali vznikajo kot gobe po dežju, vsak s svojo zgodbo. Mi verjamemo v zgodbo Posavja, jo podrobno spremljamo in krepimo. Z oglaševanjem na informacijskem središču www.posavje.info vaše oglaševalske akcije pritegnejo predvsem mlajšo in srednjo generacijo, ki potrebuje dober in kakovosten pregled nad dogodki, pobudami, vprašanji in spremembami v našem prostoru, ki vsakodnevno vplivajo tako na njihovo osebno kot poslovno življenje.

 

Oglaševanje na spletu

www.posavje.info

 

Oglašujete lahko na najrazličnejše načine, saj naše vsebine in zasnova portala omogočata:

  • oglaševanje z bannerji
  • sponzorstvo videovsebin, le-te zajemajo tudi daljše tematske oddaje, ki jih naša izkušena novinarska ekipa posname v studiu
  • advertoriali (promocijski članki)
  • naročniške akcije

Ko vam pogled stežka uide drugam - odlični paketi oglaševanja

Seveda pripravljamo tudi posebne pakete oglaševanja, kjer boste lahko ugodno in kar najbolj učinkovito oglaševali v naših medijih.

Časopis in splet sta odlična kombinacija za vsak izdelek in storitev, saj najrazličnejše generacije poučite o svoji ponudbi preko različnih medijskih poti.

 

Moji oglasi si zaslužijo pozornost - kaj naprej?

Povsem enostavno! Za več informacij o obeh portalih, vsebinski zasnovi in dodatnem svetovanju za najbolj optimalno oglaševanje vaših storitev, izdelkov in promocijo, nas pokličite na telefonsko številko 040 634 783 ali 07/ 49 05 780 oz. nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. 

 

Skupaj bomo hitro našli pravo mesto in učinkovito obliko za vaš oglas.

 

CENIK OBJAV - TIP OGLAS

 
Pasica
Pasica