Domov Posavski obzornik Oglaševanje

Deset dobrih razlogov za oglaševanje

posavski-obzornik-140

  1. Vaš oglas oziroma sporočilo bo natisnjeno v najmanj 26.200 izvodih!

  2. Vaš oglas oziroma sporočilo boste objavili v mediju, ki ga redno bere 58.000 ljudi oziroma kar 4/5 vseh prebivalcev Posavja od 10. do 75. leta starosti. Tega ne zagotavlja noben drug medij v regiji!

  3. Posavski obzornik ima 100 % pokritost območja Posavja oziroma 6 občin: vsakih 14 dni ga s poštno dostavo prejema 25.759 gospodinjstev v 422 naseljih občin Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki, Radeče, Sevnica in Bistrica ob Sotli. Ostale izvode prejemajo tudi naročniki drugod po Sloveniji in v tujini.

  4. Distribucija, ki jo za Posavski obzornik pogodbeno izvaja Pošta Slovenije, zagotavlja veliko večjo zanesljivost, kot jo imajo mediji z razdeljevanjem po različnih lokalih in distribucijskih stojalih. Posavski obzornik je razdeljen slehernemu gospodinjstvu tako v mestih kot v najbolj odročnih krajih – od Lisce preko Bohorja do Gorjancev, od Sotle in Krke do Mirnske doline in počez…

  5. Posavski obzornik kljub temu, da je brezplačen, ni oglasnik, pač pa tiskani medij z informativno vsebino, ki ga ljudje zaradi pestre in zanimive vsebine vzamejo v roke tudi večkrat, mnogim pa je sploh edini vir informacij o (lokalnih) dogodkih.

  6. Dejansko naklado Posavskega obzornika in njegovo distribucijo je možno preveriti tako v tiskarni kot na Pošti Slovenije kot pri prebivalcih Posavja osebno, česar pa ni mogoče trditi za večino drugih medijev.

  7. Vaš oglas ali drugo sporočilo, objavljeno v Posavskem obzorniku, ne bo romalo naravnost v koš za smeti ali kontejner, kar se zelo pogosto zgodi z reklamnimi letaki in oglasniki.

  8. Objava v tiskani obliki ima še vedno mnoge prednosti, saj je trajnejša in si jo bralec lahko ogleda ali prebere tudi večkrat oziroma jo pokaže drugim.

  9. Posavski obzornik je edini medij iz Posavja, ki je že več let zajet v redno Nacionalno raziskavo branosti, ki jo iz meseca v mesec po pooblastilu Slovenske oglaševalske zbornice za okoli 150 največjih slovenskih medijev izvaja specializirana družba Valicon d.o.o. iz Ljubljane. Rezultati teh raziskav kažejo, da sodi Posavski obzornik med večje in tudi na nivoju države najbolj brane slovenske tiskane medije.

  10. Posavski obzornik je resnično domač, popolnoma posavski medij, ki ga ustvarjamo sodelavci in sodelavke iz Posavja, izdaja pa ga neprofitni zavod, ki opravlja pomembno poslanstvo zbliževanja in medsebojnega sodelovanja prebivalcev na tem območju. Z objavami in sodelovanjem v Posavskem obzorniku, se boste pridružili preko 700 naročnikom objav oziroma poslovnim partnerjem, ki poleg na ta način podpirajo obstoj enega zadnjih povsem domačih posavskih medijev.

 

Povezave:

 
Pasica
Pasica