Domov Založba Založniški servis

Založniški in grafični servis

zalozba-110Kljub črnogledim napovedim zaradi prodora elektronskih medijev knjiga ostaja trdno zasidrana med ljudmi. Vse večja dostopnost tiskanih medijev in želja po izražanju in sporočanju svojih doživetij ter občutij pogosto pripeljeta do vprašanja: kako do svoje knjige? Številne organizacije, društva, klubi, krajevne skupnosti želijo s svojo dejavnostjo seznaniti širšo javnost v tiskani obliki in jo hkrati ohraniti za prihodnje generacije.


Dolgoletne avtorske, uredniške, oblikovalske in grafične izkušnje nam omogočajo, da vam pomagamo uresničiti ideje, zamisli in želje v celoti. V Zavodu Neviodunum vam lahko ponudimo izvedbo celotnih knjižnih projektov ali nudimo pomoč pri urejanju in oblikovanju besedil, grafični pripravi za tisk, oblikovanju in drugih aktivnostih, ki so potrebne za izid knjige.


Predvsem pa imajo publikacije naših partnerjev in naročnikov zagotovljeno večjo odmevnost.


Pišite nam na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in odgovorili vam bomo, kaj lahko storimo za vas.

Redno in večletno sodelovanje z nekaj tiskarnami nam omogoča, da vam lahko zelo konkurenčno ponudimo vrsto kompletnih grafičnih storitev od osnutka do oblikovanja, tiska in vezave:

  • tiskani promocijski in oglaševalski materiali, kot so letaki, vizitke, brošure in časopisi za podjetja in zasebnike itd.
  • zgibanke ali zloženke, brošure, jubilejne brošure ali knjige, plakate za društva, organizacije, združenja itd.

Zaradi bogatih izkušenj z lastnimi projekti vse publikacije oblikujemo s posebno pozornostjo, naročniku pa omogočimo sprotno sodelovanje pri nastajanju in realizaciji izdelka.

 
Pasica
▼ Izredna ponudba ▼
2.00 €

Kaj se dogaja?
Prejšnji mesec Januar 2018 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 1 1 2 3 4 5 6 7
week 2 8 9 10 11 12 13 14
week 3 15 16 17 18 19 20 21
week 4 22 23 24 25 26 27 28
week 5 29 30 31
Avtorji in uredniki